Vores konsulenter har udviklet imponerende Excel makroer

Excel er det mest udbredte regnearks-program i verden. Programmet udgives af Microsoft og findes til de fleste platforme. Programmet kan købes alene eller som en del af Microsoft Office-pakken.

Programmet er relativt nemt at gå til, når man er blevet introduceret til det. Men man finder hurtigt ud af, at man løber panden mod en mur, når man vil have programmet til at opføre sig på bestemte måder. Uanset om det drejer sig om banale begynderproblemer eller man ønsker at lave en avanceret VBA-makro på flere tusinde linjer.

Her kan vi hjælpe! Alle vores konsulenter har mindst 10 års erfaring med Excel. Nogle har endda mere end 25 års erfaring. Make IT Easy har gennem årene leveret mere end 25.000 timers Excel-konsulentassistance og -udvikling til vores kunder. Så uanset hvad dit problem måtte være, så kan vi garanteret løse det for jer – og til en fornuftig pris.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder følgende ydelser:

  • Tilpasning eller udvikling af regneark, skabeloner og makroer
  • Konsulentassistance
  • Rådgivning
  • Undervisning / workshop
  • Integration med andre programmer (f.eks. Outlook, Access, SQL server m.m.)

På udvikling af makroer og skabeloner vil vi, pga. vores store erfaring, som regel kunne give et fastpris-tilbud, som ligger 25-30 % under konkurrenterne, ligesom vi som regel kan påbegynde arbejdet med det samme.

Ring eller skriv og få et fastpris tilbud på netop Jeres ønsker.

Excel-konsulenter

Eksempler på kunder, som har fået hjælp til Excel:

tdc
TDC
Udvikling af lønadministrationssystem til ledelsen samt en række rigtig avancerede Excel-makroer.
post
Post Danmark
Make IT Easy har gennem de sidste 4 år udviklet mere end 40 Excel-makroer, som alle er med til at optimere de daglige arbejdsrutiner i organisationen.
mcd
McDonald’s Denmark
Udvikling af Bemandingsprogram i Excel