Dansk Vagt

Forside » Referencer » Dansk Vagt

For Søren, hvor er jeg glad for, at vi ( Dansk Vagt ) valgte netop Make IT Easy om at udvikle, den for os så vigtige database (afrapporteringsværktøj) og at de var så hurtige til at sætte sig ind i, HVAD det rent faktisk var, vi gerne ville have – også selvom vort ønske til en ny database var ret komplekst, for nu at sige det mildt.

For mig at se, har de givet os et UNIKT brugervenligt værktøj, der gør os i stand til at give vore kunder et NØJAGTIGT og PRÆCIST billede af, hvad der sker hos vore kunder, på en helt ny og revolutionerende facon, ikke alene i tekst-form, men også via en simpel – og alligevel meget kompleks graf-formular – der i grafisk form præsenterer vore ”resultater” på en overskuelig rapport for vor kunder. Jeg ved ikke helt om man kan kalde Make IT Easy’s forvandling af vor tidligere database til den nye, for et mirakel, men det er så tæt på, som det kan være.

Vi vender helt sikkert tilbage til Make IT Easy, om ikke med andre opgaver, så med nødvendige opdateringer og spørgsmål, til vores nye database. That´s for sure ! ! !

Tom Schreiber
Dansk Vagt
Tlf: 7025 2727
www.dansk-vagt.dk