Nyt HR-system

Forside » Seneste nyt » Nyheder » Nyt HR-system

Nyt HR-system

Vi kan tilbyde dit næste HR-system

Make IT Easy har været med til at udvikle et personaleadministrationssystem til små og mellemstore virksomheder. Produktet har fået sin egen hjemmeside. Hold øje med siden eller kontakt os for at få en demo af programmet. Se og afprøv dit nye HR-system her: www.boxitsoftware.dk

Hvad er BOX IT?

BOX IT er et fullservice HR-program, som enkelt, præcist og hurtigt registrerer din virksomheds medarbejderressourcer og giver dig det komplette overblik. BOX IT forvandler data til værdifuld viden for dinorganisation. Du slipper for rodet tidsspild og får en altid oplagt assistent ien travl hverdag.

BOX IT er et brugervenligt og fleksibelt aktiv, uanset om du sidder i HR,administrationen, bogholderiet eller på direktionsgangen.

BOX IT er den røde datatråd, som skaber sammenhæng på tværs af virksomheden oghøjner informationsflow såvel som serviceniveau.

BOX IT et databasesystem baseret på MS Office platformens eget program Access,som de fleste virksomheder allerede benytter.

Lyder det enkelt …? Ja.

Oftest er de bedste løsninger de mest enkle.

Kontakt os eller besøg Box IT-websitet for at høre nærmere og evt. fåinstalleret en demo-version af programmet.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bdnordic.com/makeiteasy/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399